Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl
U bevindt zich hier:
Koops Financiële Diensten op Twitter
Koops Financiële Diensten op Facebook
Koops Financiële Diensten op Google+
Koops Financiële Diensten op Independer

Verzekeringen

Wees verzekerd van de beste verzekering!

Verzekeringen zijn niet direct het leukste onderwerp, want de terugkerende premie voor de verzekering is soms hoog en vragen we ons af wat we daar eigenlijk voor krijgen. Bij verzekeren gaat het om het afdekken van risico’s en ja, daar staat een premie tegenover. Maar betaalt u niet teveel voor uw verzekering? Zijn de juiste risico’s wel verzekerd? Voor Koops Financiële Diensten is verzekeren dagelijkse kost en wij hebben het tot onze expertise gemaakt precies te weten wat verzekerd moet zijn en tegen welke prijs dat kan.

Verzekering is maatwerk

Door de jaren heen verzamelt menigeen verzekering op verzekering en eerlijk gezegd weet niemand meer precies wat er in al die polissen staat. Verzekeren is dus niet een eenmalig iets, maar een terugkerend aandachtspunt. Koops Financiële Diensten uit Bolsward biedt daarvoor het risicobeheer voor particulieren en zelfstandig ondernemers. Wij bekijken, samen met u, uw situatie en welke risico’s een rol spelen. Wij nemen uw bestaande verzekering of verzekeringen door en bekijken of deze nog passen. Vervolgens stellen wij een pakket voor u samen, met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Uw voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw verzekeringen.

Verzekering herverzekeren

Veel verzekeraars bieden verzekeringspakketten. Maar het kan zijn dat hierdoor een overlap ontstaat, bijvoorbeeld tussen uw autoverzekering, rechtsbijstand- en reisverzekering. Veel verzekeringen verouderen. Denk aan de opstal- en boedelverzekering, past die nog wel? Van sommige verzekeringen veranderen tussentijds de voorwaarden, hoe gek dat ook klinkt. Hoe zit het precies met waterschade of uw glasverzekering? Allemaal redenen om periodiek uw eigen verzekeringen te laten doorlichten. Wij doen dat graag.

Wilt u uw verzekeringen herzien? Wij helpen u, ook met opzeggen van lopende verzekeringen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u een goed advies?

Wilt u een duidelijk en onafhankelijk advies over uw hypotheek of verzekering?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder!


Koops garantie

  • 100% Onafhankelijk
  • Uitstekende service
  • Persoonlijke aanpak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Betrouwbaar advies