Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl
U bevindt zich hier:
Koops Financiële Diensten op Twitter
Koops Financiële Diensten op Facebook
Koops Financiële Diensten op Google+
Koops Financiële Diensten op Independer

Pensioenen

Vermogen opbouwen voor pensioen

Vermogen opbouwen voor een goed pensioen en uitzicht op financiële zekerheid voor uw oude dag is tegenwoordig een hele uitdaging geworden. Vermogen kunt u zelf opbouwen, of laten doen door de pensioenverzekeraar. Maar door de druk op de financiële markten is de opbouw van vermogen niet meer vanzelfsprekend. Daarnaast staat de betaalbaarheid van de AOW ter discussie. Koops Financiële Diensten beschikt over de kennis en ervaring om u te adviseren bij het opbouwen van vermogen voor een degelijk pensioen en een financieel gezonde oude dag.

Pensioen en vermogensopbouw is altijd persoonlijk

Het inkomen dat u tegemoet kunt zien na uw pensioen is niet eenvoudig te berekenen en afhankelijk van het vermogen dat is opgebouwd. Koops Financiële Diensten kijkt graag naar uw situatie en kan berekenen waar u bij uw pensioen op uitkomt. Of het vermogen opbouwen over de jaren voldoende is geweest en er geen pensioengat is ontstaan, is onderdeel van de berekening. Tegelijk kijken we naar uw persoonlijke situatie en welke mogelijkheden bestaan voor het opbouwen van extra vermogen. Als alle elementen in kaart zijn gebracht, kan Koops Financiële Diensten u voorzien van een gedegen pensioenadvies voor een financieel gezonde toekomst.

Vermogen opbouwen voor later

Het liefst heeft Koops Financiële Diensten dat u op tijd langskomt voor een advies. Vanwege de reden dat (veel) tijd nodig is om het vermogen op te bouwen dat een goed pensioen en een financieel verzorgde oude dag kan garanderen. Wacht dus niet te lang met het laten beoordelen van uw situatie. Heeft u helemaal geen pensioen of bent u ondernemer, ook dan is het opbouwen van vermogen goed mogelijk. Ook daarvoor beschikken wij over de kennis en ervaring. Kom langs, liefst op tijd, voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 


Vragen over vermogen opbouwen voor een goed pensioen? Klik hier voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u een goed advies?

Wilt u een duidelijk en onafhankelijk advies over uw hypotheek of verzekering?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder!


Koops garantie

  • 100% Onafhankelijk
  • Uitstekende service
  • Persoonlijke aanpak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Betrouwbaar advies