Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl
U bevindt zich hier:
Koops Financiële Diensten op Twitter
Koops Financiële Diensten op Facebook
Koops Financiële Diensten op Google+
Koops Financiële Diensten op Independer

Hypotheken

Nieuwe hypotheek en bestaande hypotheek

Koops Financiële Diensten is onafhankelijk hypotheekadviseur voor particulieren. Zowel voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek als het omzetten van bestaande hypotheken en geldleningen kunt u bij ons terecht. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente of het hoogste leenbedrag. Wij maken, samen met u, een persoonlijk financieel plan, waarbij we kijken naar uw wensen, mogelijkheden, toekomstverwachtingen en risico’s. Pas dan zoeken wij de juiste hypotheek en vergelijken wij deze, ook weer samen met u, met andere hypotheken.

Volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies

Voor een hypotheek of het omzetten van bestaande hypotheken en geldleningen, is een onafhankelijke blik en een objectief oordeel onontbeerlijk. Want het aanbod dat nu zo aantrekkelijk klinkt, kan jaren later een blok aan het been blijken. Als onafhankelijk hypotheekadviseur beschikken wij over de expertise om polisvoorwaarden van hypotheken te beoordelen en de hypotheek te vinden die het beste bij u past. Onafhankelijk betekent ook dat Koops Financiële Diensten geen afspraken heeft met banken en verstrekkers van hypotheken; wij zijn volledig onafhankelijk en transparant.

Advies voor hypotheek vooraf

Overweegt u een nieuwe hypotheek of wenst u bestaande hypotheken om te zetten, maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Snel kunnen we dan op hoofdlijnen bepalen waar u aan toe bent: welk leenbedrag, hoe hoog de maandlasten zijn en welke soort hypotheek het beste past. Dat geeft u de ruimte om rond te kijken en weet u alvast wat u kunt verwachten. En heeft u eenmaal besloten, dan kunnen wij snel de juiste hypotheek voor uw samenstellen.

Heeft u vragen over overwaarde of het omzetten van bestaande hypotheken? Maak een vrijblijvend adviesgesprek! Klik hier voor het maken van een afspraak.

Wilt u een goed advies?

Wilt u een duidelijk en onafhankelijk advies over uw hypotheek of verzekering?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder!


Koops garantie

  • 100% Onafhankelijk
  • Uitstekende service
  • Persoonlijke aanpak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Betrouwbaar advies