Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl
U bevindt zich hier:
Koops Financiële Diensten op Twitter
Koops Financiële Diensten op Facebook
Koops Financiële Diensten op Google+
Koops Financiële Diensten op Independer

Financiële planning

De financieel adviseur en de financiële planning

Voor een financiële planning is het inschakelen van een financieel adviseur de kortste weg naar een gedegen advies over uw eigen financiële toekomst. Koops Financiële Diensten beschikt als financieel adviseur over de kennis, ervaring én software om snel inzicht te verkrijgen in uw huidige en toekomstige financiële situatie. Op basis hiervan maken wij een plan voor uw toekomst: dat is de financiële planning.

Financieel plan, hoe maak je dat?

Een financiële planning is het geheel van financiële wensen, doelstellingen en huidige voorzieningen. Wij kijken naar uw inkomsten, uw lasten en uw reserves en trekken dit door naar de toekomst, tot na uw pensioen. We berekenen de voorzieningen voor uw oude dag en kijken wat nodig is om uw wensen en doelstellingen te verwezenlijken. Als deze rekensom compleet is, ontstaat duidelijk inzicht wat nodig is om alle financiële risico’s en behoeftes op te vangen. Samen met u trekken we een plan en waar nodig zoeken wij naar oplossingen voor eventuele problemen. De financiële planning staat centraal in de werkwijze van de financieel adviseur. Op basis van een goed gemaakte financiële planning is het mogelijk ook te zorgen voor de juiste verzekeringen, de juiste financieringsvormen en de juiste pensioenvoorziening.

Snel een financieel advies op maat?

Koops Financiële Diensten beschikt over de middelen om snel inzicht te verschaffen over uw huidige en toekomstige financiële situatie. Daarvoor is een vrijblijvend adviesgesprek de eerste stap. In dat gesprek bekijken we wat voor uw situatie komt kijken bij een goede financiële planning en pas dan bepalen we of u de stap wilt zetten om uw financiële plan op te laten maken.

 

Heeft u zicht op uw financiële toekomst? Tijd om uw financiële planning op te laten maken? Klik hier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u een goed advies?

Wilt u een duidelijk en onafhankelijk advies over uw hypotheek of verzekering?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder!


Koops garantie

  • 100% Onafhankelijk
  • Uitstekende service
  • Persoonlijke aanpak
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Betrouwbaar advies