Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl
U bevindt zich hier:
Koops Financiële Diensten op Twitter
Koops Financiële Diensten op Facebook
Koops Financiële Diensten op Google+
Koops Financiële Diensten op Independer

Aankoopbemiddeling voorkomt ‘open eindjes’ achteraf

Kopen is meer dan een hypotheek

Als u van plan bent een nieuw of ander huis te kopen is het aan te raden een volledig financieel overzicht te creëren. Uw nieuwe huis bestaat namelijk niet alleen uit de hypotheek. Bij de aankoop van een woning hoort een gefundeerd advies met de juiste begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat u het gehele financiële plaatje dat bij het ‘kopen’ van een nieuw huis komt kijken inzichtelijk hebt.

Zeker en comfortabel wonen

U wilt immers de komende jaren onbezorgd wonen. In een goed en solide huis, dat bij uw leef- en gezinssituatie past. Dat aansluit bij uw levensfase op dit moment, maar ook straks nog past. Aankoopbemiddeling helpt u bij het vaststellen van de juiste waarde. Wij kennen de omgeving en weten wat wel en niet reëel is. Wij kijken naar de bouwkundige staat van uw toekomstige woning en helpen u met alles omtrent het contract voor uw nieuwe woning. Maar wij kijken ook naar uw totale financiële huishouding zodat het juiste huis ook het gewenste woongenot en passende financiële armslag biedt.

  • Wij hebben kennis van de lokale huizenmarkt; 
  • Wij helpen u bij de onderhandeling; 
  • Wij helpen u bij het contract; 
  • Wij koppelen onafhankelijk de juiste hypotheekvorm aan uw situatie.

Snel een financieel advies op maat?

Heeft u vragen over onze ondersteuning als aankoopbemiddelaar? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking! Klik hier voor het maken van een afspraak.

Wilt u een goed advies?

Wilt u een duidelijk en onafhankelijk advies over uw hypotheek of verzekering?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder!